Wie ben ik

Ik ben Alette Tanghe (1957), getrouwd, moeder en oma. Voordat mijn kinderen geboren werden was ik werkzaam in het onderwijs. Daarna ben ik fulltime moeder geweest. Daarnaast was ik actief in het vrijwilligerswerk in mijn kerkelijke gemeente, wat zich steeds meer toespitste op pastorale hulpverlening.
Ik volgde de driejarige cursus psycho- pastorale hulpverlening, waarna ik als vertrouwenspersoon, en later ook als coördinator van een pastoraal team werkzaam werd in de gemeente. Wat een mooi werk, om zo een luisterend oor te kunnen zijn voor iemand die dat nodig heeft!

De behoefte ontstond om mij hier verder in te ontwikkelen en ik koos daar voor de opleiding tot psychosociaal therapeut. Tijdens deze studie kwam ik zo onder de indruk van deze therapievorm dat ik het  verlangen kreeg een eigen praktijk te starten om zo anderen van dienst te kunnen zijn. Ik werk vanuit mijn christen zijn, wat mij leert niemand af te wijzen op achtergrond,  levensovertuiging etc.

Iedereen is welkom.